Amsterdamsche Hockey & Bandy Club

Amsterdamsche Hockey & Bandy Club kun je vinden aan de Nieuwe Kalfjeslaan 19 in Amstelveen.

Meer informatie over Amsterdamsche Hockey & Bandy Club in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Amsterdamsche Hockey & Bandy Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Amsterdamsche Hockey & Bandy Club in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Amsterdamsche Hockey & Bandy Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Amsterdamsche Hockey & Bandy Club in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Amsterdamsche Hockey & Bandy Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Nieuwe Kalfjeslaan 19 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 426 6152, of door te mailen via de website: http://ahbc.nl/

Hoe kom je bij Amsterdamsche Hockey & Bandy Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdamsche Hockey & Bandy Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Amsterdamsche Hockey & Bandy Club

Bezoekers bekeken ook