Hockey Geldrop

Hockey Geldrop kun je vinden aan de Gijzenrooiseweg 3 in Geldrop.

Meer informatie over Hockey Geldrop in Geldrop

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geldrop of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Geldrop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Geldrop in Geldrop is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Geldrop vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Geldrop in Geldrop meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Geldrop ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Gijzenrooiseweg 3 in Geldrop. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 286 3521, of door te mailen via de website: http://www.hockey-geldrop.nl/

Hoe kom je bij Hockey Geldrop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Geldrop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockey Geldrop

Bezoekers bekeken ook