Hockey Vereniging Assen

Hockey Vereniging Assen kun je vinden aan de Mien Ruysweg 3 in Assen.

Meer informatie over Hockey Vereniging Assen in Assen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Assen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Vereniging Assen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Vereniging Assen in Assen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Vereniging Assen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Vereniging Assen in Assen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Vereniging Assen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Mien Ruysweg 3 in Assen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 592 340 986, of door te mailen via de website: http://www.hockeyassen.nl/

Hoe kom je bij Hockey Vereniging Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Vereniging Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Vereniging Assen

Bezoekers bekeken ook