Hockeyvereniging Mijdrecht

Hockeyvereniging Mijdrecht kun je vinden aan de Proostdijstraat 41 in Mijdrecht.

Meer informatie over Hockeyvereniging Mijdrecht in Mijdrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Mijdrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging Mijdrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging Mijdrecht in Mijdrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging Mijdrecht vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging Mijdrecht in Mijdrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging Mijdrecht ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Proostdijstraat 41 in Mijdrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 297 287 032, of door te mailen via de website: http://www.hvmijdrecht.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging Mijdrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging Mijdrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyvereniging Mijdrecht

Bezoekers bekeken ook