Trim4 "The Second Family"

Trim4 "The Second Family" kun je vinden aan de Leyweg 1630 in Den Haag.

Meer informatie over Trim4 "The Second Family" in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Trim4 "The Second Family" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Trim4 "The Second Family" in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Trim4 "The Second Family" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Trim4 "The Second Family" in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Trim4 "The Second Family" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Leyweg 1630 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Trim4 "The Second Family"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trim4 "The Second Family" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Trim4 “The Second Family”

Bezoekers bekeken ook