Hockey Club Nuth

Hockey Club Nuth kun je vinden aan de Sportpark Kollenberg 1 in Nuth.

Meer informatie over Hockey Club Nuth in Nuth

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nuth of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Nuth wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Nuth in Nuth is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Nuth vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Nuth in Nuth meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Nuth ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Sportpark Kollenberg 1 in Nuth. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 45 524 5420, of door te mailen via de website: http://www.hcnuth.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Nuth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Nuth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockey Club Nuth

Bezoekers bekeken ook