IJshockey Nederland

IJshockey Nederland kun je vinden aan de Stappegoorweg 1 in Tilburg.

Meer informatie over IJshockey Nederland in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJshockey Nederland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJshockey Nederland in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJshockey Nederland vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJshockey Nederland in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJshockey Nederland ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Stappegoorweg 1 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 022 0466, of door te mailen via de website: https://www.ijshockeynederland.nl/

Hoe kom je bij IJshockey Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJshockey Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJshockey Nederland

Bezoekers bekeken ook