Hockeyclub Peel en Maas

Hockeyclub Peel en Maas kun je vinden aan de Irenestraat 61 in Panningen.

Meer informatie over Hockeyclub Peel en Maas in Panningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Panningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Peel en Maas wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Peel en Maas in Panningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Peel en Maas vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Peel en Maas in Panningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Peel en Maas ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Irenestraat 61 in Panningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 77 307 4059, of door te mailen via de website: http://www.hcpm.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Peel en Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Peel en Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Peel en Maas

Bezoekers bekeken ook