MHC Beuningen

MHC Beuningen kun je vinden aan de Ooigraaf 1 in Beuningen.

Meer informatie over MHC Beuningen in Beuningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Beuningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Beuningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Beuningen in Beuningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Beuningen vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Beuningen in Beuningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Beuningen ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Ooigraaf 1 in Beuningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 677 6007, of door te mailen via de website: http://www.mhcbeuningen.nl/

Hoe kom je bij MHC Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Beuningen

Bezoekers bekeken ook