Lacrosse Groningen Gladiators

Lacrosse Groningen Gladiators kun je vinden aan de Blauwborgje 24 in Groningen.

Meer informatie over Lacrosse Groningen Gladiators in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Lacrosse Groningen Gladiators wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Lacrosse Groningen Gladiators in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Lacrosse Groningen Gladiators vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Lacrosse Groningen Gladiators in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Lacrosse Groningen Gladiators ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Blauwborgje 24 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 48133174, of door te mailen via de website: http://lacrossegroningen.nl/

Hoe kom je bij Lacrosse Groningen Gladiators? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lacrosse Groningen Gladiators het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Lacrosse Groningen Gladiators

Bezoekers bekeken ook