Hockey ID

Hockey ID kun je vinden aan de Melkrijder 9a in Nijkerk.

Meer informatie over Hockey ID in Nijkerk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijkerk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey ID wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey ID in Nijkerk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey ID vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey ID in Nijkerk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey ID ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Melkrijder 9a in Nijkerk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 303 5909, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey ID? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey ID het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey ID

Bezoekers bekeken ook