Dudok Sports

Dudok Sports kun je vinden aan de Breda Noord-Brabant NL, Nieuwe Beekhoek 12 in Ulvenhout.

Meer informatie over Dudok Sports in Ulvenhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ulvenhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dudok Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dudok Sports in Ulvenhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dudok Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dudok Sports in Ulvenhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dudok Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Breda Noord-Brabant NL, Nieuwe Beekhoek 12 in Ulvenhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 28060776, of door te mailen via de website: http://dudoksports.nl/contact.html

Hoe kom je bij Dudok Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dudok Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dudok Sports

Bezoekers bekeken ook