Sport Passion

Sport Passion kun je vinden aan de Nieuweweg 35 a+c in Laren.

Meer informatie over Sport Passion in Laren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Laren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sport Passion wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sport Passion in Laren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sport Passion vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sport Passion in Laren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sport Passion ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Nieuweweg 35 a+c in Laren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 785 3313, of door te mailen via de website: http://www.sportpassion.nl/

Hoe kom je bij Sport Passion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Passion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sport Passion

Bezoekers bekeken ook