Hockeyclub Pijnacker

Hockeyclub Pijnacker kun je vinden aan de Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 6 in Pijnacker.

Meer informatie over Hockeyclub Pijnacker in Pijnacker

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Pijnacker of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Pijnacker wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Pijnacker in Pijnacker is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Pijnacker vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Pijnacker in Pijnacker meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Pijnacker ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 6 in Pijnacker. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hcpijnacker.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Pijnacker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Pijnacker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Pijnacker

Bezoekers bekeken ook