Studenten Hockey Club Scoop

Studenten Hockey Club Scoop kun je vinden aan de Mekelweg 8 in Delft.

Meer informatie over Studenten Hockey Club Scoop in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Studenten Hockey Club Scoop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Studenten Hockey Club Scoop in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Studenten Hockey Club Scoop vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Studenten Hockey Club Scoop in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Studenten Hockey Club Scoop ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Mekelweg 8 in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 36310289, of door te mailen via de website: http://www.shcscoop.nl/

Hoe kom je bij Studenten Hockey Club Scoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studenten Hockey Club Scoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Studenten Hockey Club Scoop

Bezoekers bekeken ook