HDS

HDS kun je vinden aan de Madesteinweg 17 BY in Den Haag.

Meer informatie over HDS in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HDS wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HDS in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HDS vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HDS in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HDS ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Madesteinweg 17 BY in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 397 8817, of door te mailen via de website: http://www.hchds.nl/

Hoe kom je bij HDS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HDS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HDS

Bezoekers bekeken ook