Kennemer Keien

Kennemer Keien kun je vinden aan de Vestingplein 60 in Velserbroek.

Meer informatie over Kennemer Keien in Velserbroek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Velserbroek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Kennemer Keien wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Kennemer Keien in Velserbroek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Kennemer Keien vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Kennemer Keien in Velserbroek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Kennemer Keien ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Vestingplein 60 in Velserbroek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 30903264, of door te mailen via de website: http://www.kennemerkeien.nl/

Hoe kom je bij Kennemer Keien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kennemer Keien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Kennemer Keien

Bezoekers bekeken ook