Hockeykampen.nl

Hockeykampen.nl kun je vinden aan de Havenstraat 180 in Bussum.

Meer informatie over Hockeykampen.nl in Bussum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bussum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeykampen.nl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeykampen.nl in Bussum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeykampen.nl vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeykampen.nl in Bussum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeykampen.nl ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Havenstraat 180 in Bussum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 538 8233, of door te mailen via de website: http://www.hockeykampen.nl/

Hoe kom je bij Hockeykampen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeykampen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeykampen.nl

Bezoekers bekeken ook