Leef Geldrop-Mierlo

Leef Geldrop-Mierlo kun je vinden aan de De Meent 2 in Geldrop.

Meer informatie over Leef Geldrop-Mierlo in Geldrop

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geldrop of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leef Geldrop-Mierlo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leef Geldrop-Mierlo in Geldrop is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leef Geldrop-Mierlo vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leef Geldrop-Mierlo in Geldrop meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leef Geldrop-Mierlo ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op De Meent 2 in Geldrop. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 88 633 2080, of door te mailen via de website: http://www.leefgeldrop-mierlo.nl/

Hoe kom je bij Leef Geldrop-Mierlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leef Geldrop-Mierlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leef Geldrop-Mierlo

Bezoekers bekeken ook