Hockeyvereniging Myra

Hockeyvereniging Myra kun je vinden aan de Sportlaan 31 in Amstelveen.

Meer informatie over Hockeyvereniging Myra in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging Myra wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging Myra in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging Myra vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging Myra in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging Myra ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 31 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 641 8316, of door te mailen via de website: http://www.hvmyra.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging Myra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging Myra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockeyvereniging Myra

Bezoekers bekeken ook