Hockeyclub Berlicum

Hockeyclub Berlicum kun je vinden aan de Groenstraat 14-A in Berlicum.

Meer informatie over Hockeyclub Berlicum in Berlicum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Berlicum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Berlicum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Berlicum in Berlicum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Berlicum vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Berlicum in Berlicum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Berlicum ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Groenstraat 14-A in Berlicum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 503 3664, of door te mailen via de website: http://www.hcberlicum.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Berlicum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Berlicum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Berlicum

Bezoekers bekeken ook