AHC IJburg

AHC IJburg kun je vinden aan de Jan Beijerpad 1 in Amsterdam.

Meer informatie over AHC IJburg in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is AHC IJburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, AHC IJburg in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is AHC IJburg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is AHC IJburg in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over AHC IJburg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Jan Beijerpad 1 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 369 0112, of door te mailen via de website: http://ahcijburg.nl/

Hoe kom je bij AHC IJburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AHC IJburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. AHC IJburg

Bezoekers bekeken ook