Hockey Combinatie Schiedam

Hockey Combinatie Schiedam kun je vinden aan de Olympiaweg 63 in Schiedam.

Meer informatie over Hockey Combinatie Schiedam in Schiedam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schiedam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Combinatie Schiedam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Combinatie Schiedam in Schiedam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Combinatie Schiedam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Combinatie Schiedam in Schiedam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Combinatie Schiedam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympiaweg 63 in Schiedam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://hcschiedam.nl/

Hoe kom je bij Hockey Combinatie Schiedam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Combinatie Schiedam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Combinatie Schiedam

Bezoekers bekeken ook