Hockeyclub Leerdam

Hockeyclub Leerdam kun je vinden aan de Bruininxdeelsekade 4 in Leerdam.

Meer informatie over Hockeyclub Leerdam in Leerdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leerdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Leerdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Leerdam in Leerdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Leerdam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Leerdam in Leerdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Leerdam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bruininxdeelsekade 4 in Leerdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 345 612 307, of door te mailen via de website: https://www.hcleerdam.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Leerdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Leerdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Leerdam

Bezoekers bekeken ook