HoenSport

HoenSport kun je vinden aan de Kuipersdijk 23 in Enschede.

Meer informatie over HoenSport in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HoenSport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HoenSport in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HoenSport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HoenSport in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HoenSport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kuipersdijk 23 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 53 432 3807, of door te mailen via de website: http://www.hoensport.nl/

Hoe kom je bij HoenSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HoenSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HoenSport

Bezoekers bekeken ook