Intersport de Leeuw Sneek BV

Intersport de Leeuw Sneek BV kun je vinden aan de Leeuwenburg 1 in Sneek.

Meer informatie over Intersport de Leeuw Sneek BV in Sneek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sneek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport de Leeuw Sneek BV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport de Leeuw Sneek BV in Sneek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport de Leeuw Sneek BV vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport de Leeuw Sneek BV in Sneek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport de Leeuw Sneek BV ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Leeuwenburg 1 in Sneek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 515 417 776, of door te mailen via de website: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=6129-003

Hoe kom je bij Intersport de Leeuw Sneek BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport de Leeuw Sneek BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport de Leeuw Sneek BV

Bezoekers bekeken ook