Huizer Hockey Club

Huizer Hockey Club kun je vinden aan de Bestevaer 250 in Naarden.

Meer informatie over Huizer Hockey Club in Naarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Naarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Huizer Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Huizer Hockey Club in Naarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Huizer Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Huizer Hockey Club in Naarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Huizer Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bestevaer 250 in Naarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 35 525 1717, of door te mailen via de website: http://huizerhc.nl/

Hoe kom je bij Huizer Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huizer Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Huizer Hockey Club

Bezoekers bekeken ook