Leidse Hockeyclub Roomburg

Leidse Hockeyclub Roomburg kun je vinden aan de Van Vollenhovenkade 20 in Leiden.

Meer informatie over Leidse Hockeyclub Roomburg in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leidse Hockeyclub Roomburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leidse Hockeyclub Roomburg in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leidse Hockeyclub Roomburg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leidse Hockeyclub Roomburg in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leidse Hockeyclub Roomburg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Vollenhovenkade 20 in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 513 2225, of door te mailen via de website: http://www.roomburg.nl/

Hoe kom je bij Leidse Hockeyclub Roomburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Hockeyclub Roomburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leidse Hockeyclub Roomburg

Bezoekers bekeken ook