Mixed Hockey Club Berkel-Enschot

Mixed Hockey Club Berkel-Enschot kun je vinden aan de Generaal Eisenhowerweg 11 in Berkel-Enschot.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Berkel-Enschot in Berkel-Enschot

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Berkel-Enschot of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Berkel-Enschot wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Berkel-Enschot in Berkel-Enschot is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Berkel-Enschot vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Berkel-Enschot in Berkel-Enschot meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Berkel-Enschot ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Generaal Eisenhowerweg 11 in Berkel-Enschot. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 533 3474, of door te mailen via de website: http://www.mhcbe.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Berkel-Enschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Berkel-Enschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Berkel-Enschot

Bezoekers bekeken ook