Hockeyclub Geel-Zwart

Hockeyclub Geel-Zwart kun je vinden aan de Prins Willem Alexander Sportpark 30 in Veghel.

Meer informatie over Hockeyclub Geel-Zwart in Veghel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veghel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Geel-Zwart wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Geel-Zwart in Veghel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Geel-Zwart vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Geel-Zwart in Veghel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Geel-Zwart ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Prins Willem Alexander Sportpark 30 in Veghel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 367 003, of door te mailen via de website: http://www.geel-zwart.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Geel-Zwart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Geel-Zwart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Geel-Zwart

Bezoekers bekeken ook