Mixed Hockey Club Ede

Mixed Hockey Club Ede kun je vinden aan de Bosrand 17 in Ede.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Ede in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Ede wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Ede in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Ede vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Ede in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Ede ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bosrand 17 in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 617 121, of door te mailen via de website: http://www.mhc-ede.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Ede

Bezoekers bekeken ook