HV Hockeer

HV Hockeer kun je vinden aan de Bemelerweg 85 in Cadier en Keer.

Meer informatie over HV Hockeer in Cadier en Keer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Cadier en Keer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HV Hockeer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HV Hockeer in Cadier en Keer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HV Hockeer vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HV Hockeer in Cadier en Keer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HV Hockeer ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bemelerweg 85 in Cadier en Keer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 407 2541, of door te mailen via de website: http://www.hockeer.nl/

Hoe kom je bij HV Hockeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HV Hockeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HV Hockeer

Bezoekers bekeken ook