HC Baarle

HC Baarle kun je vinden aan de Boschoven, Sportlaan 20 in Baarle-Nassau.

Meer informatie over HC Baarle in Baarle-Nassau

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Baarle-Nassau of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Baarle wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Baarle in Baarle-Nassau is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Baarle vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Baarle in Baarle-Nassau meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Baarle ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Boschoven, Sportlaan 20 in Baarle-Nassau. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 38821441, of door te mailen via de website: http://www.hcbaarle.nl/

Hoe kom je bij HC Baarle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Baarle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Baarle

Bezoekers bekeken ook