Ommoordse Mixed Hockeyclub

Ommoordse Mixed Hockeyclub kun je vinden aan de SPORTCOMPLEX NESSELANDE, Marcel Duchampplein 810 in Rotterdam.

Meer informatie over Ommoordse Mixed Hockeyclub in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ommoordse Mixed Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ommoordse Mixed Hockeyclub in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ommoordse Mixed Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ommoordse Mixed Hockeyclub in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ommoordse Mixed Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op SPORTCOMPLEX NESSELANDE, Marcel Duchampplein 810 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 707 6570, of door te mailen via de website: http://www.omhc.nl/

Hoe kom je bij Ommoordse Mixed Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ommoordse Mixed Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ommoordse Mixed Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook