Schager Mixed Hockey Club "Magnus"

Schager Mixed Hockey Club "Magnus" kun je vinden aan de Wilgenlaan 1c in Schagen.

Meer informatie over Schager Mixed Hockey Club "Magnus" in Schagen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schagen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Schager Mixed Hockey Club "Magnus" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Schager Mixed Hockey Club "Magnus" in Schagen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Schager Mixed Hockey Club "Magnus" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Schager Mixed Hockey Club "Magnus" in Schagen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Schager Mixed Hockey Club "Magnus" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wilgenlaan 1c in Schagen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 224 422 134, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubmagnus.nl/

Hoe kom je bij Schager Mixed Hockey Club "Magnus"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schager Mixed Hockey Club "Magnus" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Schager Mixed Hockey Club “Magnus”

Bezoekers bekeken ook