Ijsbaan Dordrecht

Ijsbaan Dordrecht kun je vinden aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Ijsbaan Dordrecht in Dordrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dordrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ijsbaan Dordrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Schaatsbaan is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ijsbaan Dordrecht in Dordrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Schaatsbaan om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ijsbaan Dordrecht vooral een Schaatsbaan waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ijsbaan Dordrecht in Dordrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ijsbaan Dordrecht ? Je kunt de Schaatsbaan bezoeken op Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Ijsbaan Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijsbaan Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ijsbaan Dordrecht

Bezoekers bekeken ook