Ut Sporthuus

Ut Sporthuus kun je vinden aan de Wormshoefweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Ut Sporthuus in Lunteren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Lunteren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ut Sporthuus wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ut Sporthuus in Lunteren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ut Sporthuus vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ut Sporthuus in Lunteren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ut Sporthuus ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Wormshoefweg 6 in Lunteren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 489 340, of door te mailen via de website: http://utsporthuus.nl/

Hoe kom je bij Ut Sporthuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ut Sporthuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ut Sporthuus

Bezoekers bekeken ook