Push Veldhockey

Push Veldhockey kun je vinden aan de Nieuwe Inslag 97 in Breda.

Meer informatie over Push Veldhockey in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Push Veldhockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Push Veldhockey in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Push Veldhockey vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Push Veldhockey in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Push Veldhockey ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Nieuwe Inslag 97 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Push Veldhockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Push Veldhockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Push Veldhockey

Bezoekers bekeken ook