Hockeyclub Alkemade

Hockeyclub Alkemade kun je vinden aan de Oud Adeselaan 42 in Rijpwetering.

Meer informatie over Hockeyclub Alkemade in Rijpwetering

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rijpwetering of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Alkemade wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Alkemade in Rijpwetering is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Alkemade vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Alkemade in Rijpwetering meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Alkemade ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Oud Adeselaan 42 in Rijpwetering. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hcalkemade.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Alkemade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Alkemade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Alkemade

Bezoekers bekeken ook