Decathlon Leeuwarden

Decathlon Leeuwarden kun je vinden aan de De Centrale 35 in Leeuwarden.

Meer informatie over Decathlon Leeuwarden in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon Leeuwarden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon Leeuwarden in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon Leeuwarden vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon Leeuwarden in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon Leeuwarden ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op De Centrale 35 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-leeuwarden/_/R-a-sportwinkel-leeuwarden?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=leeuwarden&utm_content=website

Hoe kom je bij Decathlon Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook