Intersport Oosterhout

Intersport Oosterhout kun je vinden aan de Kerkstraat 14 in Oosterhout.

Meer informatie over Intersport Oosterhout in Oosterhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oosterhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Oosterhout wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Oosterhout in Oosterhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Oosterhout vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Oosterhout in Oosterhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Oosterhout ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kerkstraat 14 in Oosterhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 695 029, of door te mailen via de website: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=6537&utm_source=google-maps&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Intersport Oosterhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Oosterhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Oosterhout

Bezoekers bekeken ook