Kinderhockey Badhoevedorp

Kinderhockey Badhoevedorp kun je vinden aan de Rietvinkstraat 50 in Badhoevedorp.

Meer informatie over Kinderhockey Badhoevedorp in Badhoevedorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Badhoevedorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Kinderhockey Badhoevedorp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Kinderhockey Badhoevedorp in Badhoevedorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Kinderhockey Badhoevedorp vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Kinderhockey Badhoevedorp in Badhoevedorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Kinderhockey Badhoevedorp ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Rietvinkstraat 50 in Badhoevedorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 44787444, of door te mailen via de website: http://www.kinderhockey.nl/

Hoe kom je bij Kinderhockey Badhoevedorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderhockey Badhoevedorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Kinderhockey Badhoevedorp

Bezoekers bekeken ook