Hockey Club Capelle

Hockey Club Capelle kun je vinden aan de Capelseweg 33 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Hockey Club Capelle in Capelle aan den IJssel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Capelle aan den IJssel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Capelle wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Capelle in Capelle aan den IJssel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Capelle vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Capelle in Capelle aan den IJssel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Capelle ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Capelseweg 33 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 450 0273, of door te mailen via de website: http://www.hccapelle.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Capelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Capelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Capelle

Bezoekers bekeken ook