Hockeyclub Voorne

Hockeyclub Voorne kun je vinden aan de Boerseweg 1 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Hockeyclub Voorne in Hellevoetsluis

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hellevoetsluis of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Voorne wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Voorne in Hellevoetsluis is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Voorne vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Voorne in Hellevoetsluis meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Voorne ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Boerseweg 1 in Hellevoetsluis. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 181 315 439, of door te mailen via de website: http://www.hcvoorne.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Voorne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Voorne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Voorne

Bezoekers bekeken ook