VHC Twello

VHC Twello kun je vinden aan de Hockey Park, Zuiderlaan 7 in Twello.

Meer informatie over VHC Twello in Twello

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Twello of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is VHC Twello wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, VHC Twello in Twello is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is VHC Twello vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is VHC Twello in Twello meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over VHC Twello ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hockey Park, Zuiderlaan 7 in Twello. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 571 271 825, of door te mailen via de website: http://www.vhctwello.nl/

Hoe kom je bij VHC Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VHC Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. VHC Twello

Bezoekers bekeken ook