Madese Hockey Club

Madese Hockey Club kun je vinden aan de Schietberglaan 12 in Made.

Meer informatie over Madese Hockey Club in Made

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Made of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Madese Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Madese Hockey Club in Made is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Madese Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Madese Hockey Club in Made meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Madese Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Schietberglaan 12 in Made. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 683 895, of door te mailen via de website: http://www.mhcmade.nl/

Hoe kom je bij Madese Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madese Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Madese Hockey Club

Bezoekers bekeken ook