Mixed Hockey Club Leeuwarden

Mixed Hockey Club Leeuwarden kun je vinden aan de Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 68 in Leeuwarden.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Leeuwarden in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Leeuwarden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Leeuwarden in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Leeuwarden vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Leeuwarden in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Leeuwarden ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 68 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 58 266 7474, of door te mailen via de website: http://www.mhcl.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook