Studenten Hockey Vereniging Rinoceros

Studenten Hockey Vereniging Rinoceros kun je vinden aan de AA, Oostwaard 32 in Maarssen.

Meer informatie over Studenten Hockey Vereniging Rinoceros in Maarssen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarssen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Studenten Hockey Vereniging Rinoceros wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Studenten Hockey Vereniging Rinoceros in Maarssen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Studenten Hockey Vereniging Rinoceros vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Studenten Hockey Vereniging Rinoceros in Maarssen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Studenten Hockey Vereniging Rinoceros ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op AA, Oostwaard 32 in Maarssen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://rinoceros.net/

Hoe kom je bij Studenten Hockey Vereniging Rinoceros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studenten Hockey Vereniging Rinoceros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Studenten Hockey Vereniging Rinoceros

Bezoekers bekeken ook