MDsport

MDsport kun je vinden aan de Vissenstraat 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over MDsport in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MDsport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MDsport in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MDsport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MDsport in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MDsport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Vissenstraat 2 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 466 0216, of door te mailen via de website: http://www.mdsport.nl/

Hoe kom je bij MDsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MDsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MDsport

Bezoekers bekeken ook