Leidse Studs

Leidse Studs kun je vinden aan de Hofbrouckerlaan 51A in Oegstgeest.

Meer informatie over Leidse Studs in Oegstgeest

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oegstgeest of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leidse Studs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leidse Studs in Oegstgeest is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leidse Studs vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leidse Studs in Oegstgeest meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leidse Studs ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hofbrouckerlaan 51A in Oegstgeest. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 517 5338, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Leidse Studs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Studs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leidse Studs

Bezoekers bekeken ook